Kipfilet met bloemkool en smeerkaas

Makkelijk, snel en SUPER lekker! Het is de naam ‘recept’ niet waard maar ik ga het jullie ook niet onthouden. Deze simpele variant op de bloemkool is GEWELDIG.

Wat heb je nodig?

De bereiding is onwijs simpel:

De kip gaarbakken in een anti-aanbak grillpan (geen boter of olie nodig) en de bloemkool beetgaar koken. De bloemkool giet je af en daarna voeg je direct de smeerkaas toe zodat het erin smelt. Als laatste roer je de mosterd erdoorheen en voila! Dat was het al!

Variatie?

Je kan natuurlijk een eigen draai geven aan deze malatijd. Lust je een van de ingrediënten niet? Vervang dit door een vervangende groente of saus. Ook lekker met wat extra kipfilet voor net wat meer eiwitten! 

Wrap met tonijnsalade
Avondeten
Mylène - VFM

Wrap met tonijnsalade

Deze heerlijke wrap met tonijnsalade staat binnen enkele minuten op tafel! Een heerlijke frisse salade voor lunch of diner!

Het recept »
Nacho schotel, lekker en verantwoord
Avondeten
Mylène - VFM

nacho-schotel

Verantwoorde Nacho schotel! Een heerlijk alternatief voor de minder voedzame variant. Hoog in eiwitten en laag in vetten. Ideaal voor een ‘cheat’meal in jouw journey!

Het recept »