Cottage cheese flatbread

Cottage cheese flatbread, met enkele ingrediënten maak je een heerlijke koolhydraten arme lunch! Met maar liefst 53 gram eiwit zit je BOMVOL van dit heerlijke recept! 

Wat heb je nodig?

Ik heb dit recept voor het eerst gemaakt en een eigen draai aan gegeven! Het flatbread was nu nog wat droog omdat ik geen olie toevoeg in de mix, maar door de pesto en tomaat werkt dat voor mij heel goed! Hou jij niet van een wat droge smaak, voeg dan nog wat verantwoorde olie toe aan je mix. 

STAP 1:
Voeg 2 eieren en cottage cheese met kruiden naar keuze toe in de blender (ik gebruik knoflook- en ui poeder), je kan het natuurlijk ook met een vork mixen

STAP 2:
Verwarm de oven voor op 175 graden, leg een bakpapier op je oven rooster en giet daar de cottage cheese mix op in een vorm naar keuze. Plaats het rooster terug in de oven en bak af in 35-40 minuten (goed in de gaten houden)

STAP 3:
Wok de courgette en tomaat met elkaar zodat dit lekker zacht wordt. 

STAP 4:
Als het flatbread klaar is haal je deze uit de oven en smeer je het brood in met de pesto. Decoreer het flatbread met de gerookte kip, groente en voeg als laatste de geraspte kaas toe.

Totale bereidingstijd: 45 minuten
Koolhydraten: 11 gram
Eiwitten: 53 gram
Vetten: 23 gram
Totale kcal: 470 kcal 

Je kan natuurlijk een eigen draai geven aan dit flatbread! Kip vervangen door extra groente of je eigen toppings toevoegen! 

Eetsmakelijk!